Tips til en vellykket strandtur med familien

Måske sidder du, som forælder, og tænker tilbage på sidste strandtur. Du havde pakket strandtæppe, badetøj og en god bog. Solen skinnede, og der var højt humør – dog var det ikke vedvarende. For da I træder ud i det bløde sand med bare tæer, begynder den lille at hyle. Det blæser en halv pelikan, du kan ikke høre, hvad du selv tænker og sandet hvirvler rundt på strandtæppet, samt sætter sig i øjne, næse og mund. Den lille holder aldrig om med at hyle, og I trasker småirriteret hjemad. Nej… Det var måske ikke den mest vellykkede strandtur i historien. Men det kan, der hurtigt laves om på med et par tips.

til blæsten

Hvordan besejrer du blæsten på en ellers skøn stranddag? En af mulighederne er at anskaffe sig et strandtelt, der afskærmer for den halve pelikans susen. På den måde kan din familie, når I trænger til det, tage et afbræk fra vinden og nyde lyden af jeres egne tanker. Og til den lille, der hyler i vilden sky, kunne et Deryan telt være en løsning. Teltet kan blandt andet købes som et pop-up telt, der både beskytter mod det hvirvlende sand og solens stærke UV-stråler. Således slipper du for at have et grædende barn i armene med sand alle vegne eller at have et barn med hjem i alle aspekter af farven rød efter en dag i solen.

Snacks i køletasken

Opskriften på tilfredse børn ved stranden er – snacks. Så fyld køletasken op med lidt boblende eller søde drikkevare samt lidt mundgodt til den søde tand og ikke mindst et par snacks til de salte smagsløg. Hvis det I stedet skal gå lidt hurtigt, kan det anbefales at vælge en strand med tilhørende iskiosk. Det kræver kun, at du husker pengepungen. Så er du, med lidt held, garanteret en vellykket strandtur.