Sådan skaber du orden i din webshop

Alt for mange webshops har ikke bare en rodet forside, men også en meget rodet backend, med alt for meget legacy kode og et vælg af forskellige plugins, som mangler at blive opdateret. I denne artikel, vil vi gå nærmere ind i, hvordan du som webshop ejer kan få en langt bedre orden i din webshop.

Identificere problemet

Til at starte med er det vigtigt at identificere, hvad problemet i virkeligheden er. Er det en meget rodet backend, er det forskellige plugins, der ikke bliver opdateret eller er det noget helt andet? I de fleste tilfælde er det gået hen og blevet en blanding af alle tre, hvilket kan være et større problem, end man lige tror. Derfor er det vigtigt at identificere problemet, så du kan arbejde med det.

Få professionel hjælp til at udvikle din webshop

Du kan naturligvis selv tage problemerne i din webshop op eller måske vedligeholde backenden i din webshop, men det kan være en god ide at få hjælp fra en professionel, der har prøvet det før. Hvad enten du vil have hjælp til at få webshop udvikling, eller hvis du bare gerne vil have opdateringer til din webshop, så kan det være en god ide at få en professionel til at hjælpe dig med det.

Sørg for at vedligeholde din webshop

Hvis du ikke vedligeholder din webshop, så er der stor risiko for, at den bliver hacket på et tidspunkt. Dette kan ske, hvis du ikke opdaterer den og fjerner udgåede plugins. Derfor er det vigtigt at holde øje med alle de forskellige plugins og udvidelser, der er installeret på din webshop. Hvis du får hjælp til at udvikle din webshop, så kan du ofte være sikker på, at din webshop bliver vedligeholdt og derfor ikke bliver hacket. Som du kan se, er der flere måder, hvorpå du kan få mere orden i din webshop.