Sådan kan du skabe et hyggeligt efterår for dig og dine børn

Nu er efteråret virkelig i gang, og det kan også mærkes på vejret, hvor der er begyndt at regne mere og mere. Vi vil nok alle være regnen forude, men vi kan ikke gøre så meget ved, at den er der. Derfor handler det bare om at få det bedste ud af det, og det kan være en god idé lige at tænke over, hvordan du kan gøre efteråret lidt hyggeligere for jer alle sammen.

Tøj der passer efteråret

Det kan være, at du skal opdatere jeres børnetøj derhjemme, så de har lidt flere varme, bluser at hive på, når det er blevet så koldt. Det er en af de hyggelige aktiviteter, som i kan lave, hvor du kan tage dine børn med ind til byen, og så kan i finde noget fint tøj, der passer bedre til det nye vejr. Det kan jo være, at de allerede har det, og så kan i lave det til en hyggelig aktivitet at finde det frem og tage det andet ned. Det kan være meget sjovt at ”forberede” sig til en ny sæson.

Masser af film og putte i sofaen

Efterår og regn kalder nærmest på, at man sidder i sofaen og hygger sig med en god film, og det er måske netop det, som i skal gøre mere af. Ja, om sommeren nyder vi at være mere udenfor og få mere sol, men når det regner, er det ikke alle, der er helt lokket af at komme ud i regnen. Det kan jo være, at dine børn synes, at det er sjovt lige meget hvad, men det er nok mere lokkende at sidde med en kop kakao under en dyne og se en sjov film. Det kan være, at i skal holde et film maraton og bare hygge jer.