Sådan finder du det rette bæreudstyr til dig og din baby

Det kan være smart og lækkert at have sit barn helt tæt på, uden at skulle bruge hænderne og armene til hele tiden at løfte eller holde. Hvis du er på udkig efter en bæresele, en vikle eller en slynge, men er i tvivl om, hvad der er det rette for dig, så læs med og se, om der er et par gode tips og pointer, du kan tage med videre i din søgen.

En god bæresele

En god bæresele til dit barn eller din baby er smart, fordi den er let at have med at gøre og er fast nok til, at den lille let kan komme ind og ud, uden det store postyr. Det er enkelt at have med at gøre og er for dig, som har brug for hurtigt at kunne få barnet op. En baby bæresele kan fås til både at have foran på maven, og andre kan også sidde på ryggen. Sidder bæreselen korrekt, vil du opleve, at der er ergonomisk god støtte. Prøv at find din baby bæresele ved at prøve lidt forskelligt og teste, hvad der føles helt rigtigt for dig og dit barn.

Den rette fastvikle

Fastviklen kræver en smule mere øvelse og teknik end en baby bæresele, men til gengæld kan bindingen tilpasses lejligheden og dermed bruges i rigtig mange forskellige situationer og til børn i forskellige størrelser. En vikle kan bindes, så barnet sidder på ryggen og har udkig hen over skuldrene, foran på bryst og mave ligesom bæreselen og på hoften, hvor det i visse tilfælde vil være smart at kunne bære dit barn. Så snart du har lært, hvordan du skal binde viklen op, og hvordan du let får dit barn ind og ud, så er det et stykke stof, du vil kunne bruge i mange sammenhænge og på mange gode måder.