Livet er en leg

Når der kommer en lille ny i familien, skal man have styr på grejet i god tid. Fra babyen flytter ind, kan det være svært at finde energi og overskud til at træffe beslutninger om, hvad man mangler og behøver til den lille. Pusletasken er pakket, men hvis man ikke har en rangle eller en bamse i lommen, kan det være svært at få skiftet bleen. Legetøj er derfor essentielt for at få en hverdag med baby til at køre.

Snedighed

Børn er nysgerrige. De leder efter det, der stikker ud. De ser skønhed ligesom alle andre. Måske endda mere. De bemærker omgivelserne med deres små fingre og sparker i luften for at finde forløsning på deres legesyge. En ivrighed, der kan gøre det svært at få lov til at skifte en ble. Her ville et stykke legetøj fra Little dutch være til gode for både barn og forælder. Småt er godt og praktisk, så der altid kan være noget sjovt med i håndtasken. Hvis materialet er blødt, er det endnu bedre. Både plys og træ kan være blødt, selvom det opleves forskelligt. Det kan være en god idé at gennemtænke materialet, da det ofte spiller en stor rolle i forhold til holdbarheden.

Uforglemmelighed

For på et tidspunkt, må en forælder erkende, at den lille er blevet større, og ranglen bliver lagt i skuffen. Men meget legetøj kan følge barnet langt igennem barndommen. Om det er af nostalgiske grunde eller fordi det aldrig bliver kedeligt, kan være hip som hap, for begge har en stor værdi for barnet. Det, vi omgiver os med som børn, har stor betydning for vores liv. Det er noget af det første, man tager stilling til og vælger fra og til. Det er med til at vække nysgerrigheden, vi alle bærer i os, og så behøver det ikke være større end en lomme.