Gode råd til barnet, der ofte mister tøj i børnehaven

Hvis du har et barn i børnehave, er der sikkert forskellige udfordringer, der kan opstå i hverdagen. En af dem kan være, hvis dit barn ikke har diverse tøj, sko eller lignende med hjem. Det kan nemlig være frustrerende at skulle købe nye, hvis dette er noget, der sker ofte – læs videre her for at finde gode råd til, hvordan det kan undgås.

Sæt etiketter i tøjet

Der er forskellige ting, der kan være til stor hjælp, for at dit barn skal undgå at miste diverse tøj i børnehaven. En af dem er at sørge for at sætte en etiket med navn i tøjet, så der ikke er tvivl om, hvem det tilhører. Dette vil nemlig være til stor hjælp, hvis det bliver taget med hjem af de forkerte, så forældrene på den måde bliver opmærksom på, hvem tøjet tilhører. Du kan få lavet etiketter til barnet tøj hos ikast etiket her.

Dette vil helt sikkert være en løsning, der fremover sørger for, at tøjet ikke bliver væk når så ofte, og at det vil komme tilbage igen i tilfælde af, at det gør.

Sørg for at tjekke, når barnet hentes fra børnehave

Noget andet der skal gøres, for at mindske risikoen for, at dit barn mister noget tøj i børnehaven, er at være opmærksom på at tjekke, når de henter dem. På den måde kan du nemlig med det samme finde ud af, om de mangler noget tøj eller lignende.

Det kan nemlig være en smule besværligt, hvis man først finder ud af, at der mangles noget et par dage efter – så bliver det også en smule sværere at skulle finde ud af, hvor dette tøj er endt henne. Dette er altså gode råd til barnet, der ofte mister sit tøj i børnehaven.