Celavi gummistøvler er perfekt til dit barn!

Hvis du leder efter en holdbar gummistøvle af høj kvalitet til dit barn, er Celavi et godt valg. Deres støvler fås i mange forskellige farver og med sjove prints og mønstre, så du kan helt sikkert finde en, som dit barn vil elske. Og hvis du ser en lille elefant på siden, ved du, at det er en Celavi-gummistøvler! Det er dog ikke alle modeller, der har den søde elefant. Mange af de ensfarvede er det, og dem med mønster eller glitter har ingen elefant. Hvis du ikke kan se en elefant på støvlen, er det enten fordi det er en lav model, eller fordi det er en CeLaVi-støvle med masser af mønstre eller glitter. Uanset hvad, vil dit barn være sikker på at holde sig tør og komfortabel i et par CeLaVi-gummistøvler.

Celavi gummistøvler er lavet af høj kvalitet

Hvis du leder efter et par gummistøvler af høj kvalitet til dit barn, er CeLaVi et godt valg. CeLaVi-støvlerne er fremstillet af naturgummi og er smalle bagtil for at give en god pasform og forhindre, at støvlerne flyder op og ned, når du går. De er heller ikke særlig brede i toppen, hvilket gør det nemt at få regnbukser over dem. Desuden har mange modeller en reflektor bagpå for at forbedre synligheden under dårlige lysforhold.

Celavi gummistøvler holder dit barns fødder tørre

Celavi gummistøvler er det perfekte valg for børn, der gerne vil holde sig tørre og komfortable i vådt vejr. celavi er et velkendt navn inden for børnefodtøj, og disse støvler lever op til deres ry. De er lavet af slidstærkt gummi med neoprenforing, der holder fødderne varme, og har en sål med greb og trækkraft, der hjælper med at forhindre udskridninger. Desuden er de nemme for børn at tage på og af. Hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse dit barn skal bruge, har vi fået de indvendige mål fra leverandøren. Desværre kan disse afvige fra virkeligheden, og derfor har vi lavet en tilgang, som du måske kan finde brugbar. Du skal blot måle dit barns fod fra hæl til tå og tilføje 1 cm (0.4 tommer) for at give plads. celavi gummistøvler fås i størrelserne 22-35.