Sådan bygger du den perfekte legeplads

Uanset vejr og vind, har børn brug for at komme ud og lege. Det er her de styrker deres motorik og mod, ved at kravle i de mange tårnsystemer der er etableret på forskellige legepladser. Står du med et område, som du godt kunne tænke dig, skal være den perfekte legeplads til børn? Så læs med her, hvor der kommer tre gode råd, til hvilken slags tårnsystem du bør vælge. 


Mini tårnsystemer

Legepladser er ofte indrettet efter alder, så der er noget til de små- og noget til de større børn. Til de helt små, vil tårnsystemer til leg i mindre udgave være det perfekte valg. Et mini tårnsystem vil give mindre børn, en enestående mulighed for at udfordre de motoriske evner på forskellige måder. Der findes både tårnsystemer med trapper, klatrenet, rutsjebaner og meget mere, som er designet med kvalitetsprodukter til de yngste. 


Tarzan-bane

En tarzan-bane er et af de perfekte tårnsystemer til at udfordre større børn, og flere voksne synes også det er sjovt at klatre rundt i. Det er et af de mere udfordrende tårnsystemer til leg, som man kan få flere timer til at gå i. Tarzan-banen byder på flere lege som ”hvem er hurtigst”, ”jorden er giftig” eller ”fange leg”. Man skal derfor vælge en tarzan-bane til sin legeplads, hvis man ønsker et tårnsystem, hvor kun fantasien sætter grænser. 


Legepladstårne

Man kan aldrig gå helt galt i byen, ved at vælge et af de klassiske tårnsystemer til legepladsen. Her får man et stort tårnsystem, som byder på masser af muligheder som stiger, klatrevægge, store rutsjebaner, brandstang, med mere. Det er altså et af de tårnsystemer som skaber flere muligheder og som kan benyttes af alle aldre på hver sin måde. 

Du skal vælge et eller flere af disse tårnsystemer, hvis du ønsker at skabe en legeplads som byder op til lege for alle aldersgrupper.